Els TeMA (Tallers Musicals d’Avinyó) són un festival de creativitat musical on despertem sensibilitats, creem inquietuds i juguem a aprendre a través d’una proposta experiencial educativa i lúdica per a diferents edats ofertant tallers intensius i de curta durada, formació, xerrades, jam sessions i concerts. Aquest juliol del 2022 celebrem 20 anys!

El festival TeMA es divideix en 3 programes destinats a diferents públics, descobriu-los a continuació:

Programa

EX
PLO
RA

EXPLORA i juga en familia: Tallers, Cursos i concerts adreçats especialment a embarassades, a nadons, a infants i als seus familiars com també activitats per a preadolescents i adolescents (participants de 0 a 15 anys)

Programa

PAR
TICI
PA

PARTICIPA i descobreix el teu costat més creatiu: Activitats que fomenten i apropen diferents disciplines creatives adreçades a la comunitat jove i adulta sense nocions o amb nocions bàsiques de música, dansa, percussió corporal, moviment, rima (depenent de l’oferta programada) i formacions per a professorat o professionals del sector. El programa inclou Tallers, Cursos, Taules rodones, Formacions i Concerts per a participants a partir de 16 anys

Programa

CR
EA

CREA i compartiex escenari amb grans noms del jazz i música moderna nacional i internacional: és una estada de jazz i música moderna de 5 dies que proposa una experiència artística i humana entre alumnat, professorat i artistes convidats. Aquests tallers estan destinats a joves i a adults amb coneixements previs de l’instrument*. Els 5 dies intensos i nits d’estada tenen com a finalitat fomentar la creativitat i l’aprenentatge musical d’una forma vivencial compartint escenari amb professorat i artistes de renom dins el panorama del jazz i música moderna nacional i internacional i dotant l’alumne d’eines i motivació per a continuar treballant durant l’any (a partir de 13 anys). A les passades edicions hem tingut el plaer de comptar amb la presència d’artistes: Carles Benavent, Chris Cheek, Clara Peya, Elisabet Raspall, El petit de cal Eril, Ferran Palau, Jorge Rossy, Judit Neddermann, Michael League (Snarky Puppy), Núria Graham, Perico Sambeat, Seamus Blake, entre molts altres

 

*recomanem un mínim de 4 anys

PEDAGOGIA

INTEGRADA

i FORMACIÓ

Oferta de pràctiques :  La pedagogia i la formació continuada han estat un dels pilars dels TeMA des de la seva creació; Actualment oferim convenis de pràctiques a alumnat d’escoles, Universitats o individuals que tenen ganes d’aprofundir coneixements i descobrir com funciona un projecte cultural com el nostre. La(s) persones en pràctiques treballaran diàriament amb l’equip dels TeMA, els professors i artistes convidats des de la producció, comunicació, creació, fins a la realització del curs, taller, xerrada, mostra, concert o jam.