SANTI CARETA

Director artístic i coordinador pedagògic cursos CREA

Nascut a Avinyó. Estudis superiors a l’ESMuC després d’estudiar a Nova York durant l’any 2004 gràcies a una beca concedida per la Generalitat de Catalunya. Forma part de grups com Astrio, Folk Souvenir, Maria Rodés, Avore o Celeste Alías canta Montserrat Abelló. Paral.lelament combina projectes propis com Els Ocells i l’Stereo amb tasques de producció i direcció musical com Sonets de Joguina per l’Auditori de Barcelona entre d’altres. Durant els últims anys ha actuat a molts dels clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires per França, Anglaterra, Alemanya, Noruega, Rússia, Xina, Suècia, Àustria, Marroc…

Compta amb una extensa discografia tant en el món del jazz com en pop- rock i ha participat en formacions com Nonitz amb Lee Konitz, Maria Schneider Big Band, Orquestra Simfònica del Vallès, Marc Parrot, Judit Neddermann, Karol Green, Bruno Oro, Ian Sala, Marcel Casellas, Núria Graham, Brams, At Versaris.…

QUERALT GUINOT

Directora de comunicació i coordinadora de producció

Nascuda a Avinyó/Barcelona. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Vic l’any 2010.

El 2012 finalitza el Diploma de Direcció d’Esdeveniments a la ciutat de Londres on encara estudia, treballa i resideix. Durant 3 anys ha estat treballant a l’agència creativa i de branding Touchof Mojo i al mateix temps col·laborant en projectes culturals a la ciutat londinenca com: “ScreenRebels: cinema sense pantalla”.

Aquest 2018 ha acabat el Màster en Administració de les Arts i Polítiques Culturals amb mòdul opcional de direcció de projectes musicals a la Universitat Goldsmiths. Durant aquest 2018/2019 ha estat col.laborant amb organitzacions com LIFT (Festival Internacional de Teatre de Londres) i amb Artangel com a assistent de producció i enllaç d’artistes. Dins aquests projectes ha treballat amb artistes com: Lola Arias (Argentina), Tyrin Simon (North America), DriesVerhoeven (TheNetherlands), Darren O’Donell (Canadà), entre d’altres.

Ha estat vinculada als Tallers Musicals d’Avinyó des dels seus inicis com alumna i professora assistent, responsable de comunicació des de 2009 i coordinadora general des de 2011. Aquest  2019 assumeix el càrrec de directora de comunicació i coordinadora de producció.

MARTA CANELLAS

Coordinadora pedagògica cursos EXPLORA

Graduada en Pedagogia de la Música i el Moviment a la Universitat de Música i Art Dramàtic de Viena amb matrícula d’honor, amb les especialitats de Pedagogia Especial i Terapèutica, Violoncel i Sensibilització Musical. Artterapeuta transdiciplinària graduada a l’Institut d’Artteràpia de Barcelona. Actualment treballa com a terapeuta a IATBA i com a supervisora i terapeuta al Màster en Artteràpia Transdisciplinària d’aquesta institució. És també coordinadora del departament de 0-7 anys del Conservatori de Música El Musical de Bellaterra i coordinadora del Títol d’Expert en Música Creativitat i Moviment que ofereix El Musical en col·laboració amb la Universitat Ramon Llull. És autora de varis contes musicats publicats per Bellaterra Música Ed., així com de materials pedagògics per a professionals de la música i el moviment publicats per la mateixa editorial. Ha creat i interpretat varis espectacles per al públic familiar amb la companyia Bada Botó i L’Animée. Imparteix cursos i tallers basats en la música, la creativitat i el moviment per a tot tipus de col·lectius, amb un èmfasi especial amb persones afectades de demència i els seus familiars i també en el camp de la salut mental.

AINA PLANS

Coordinadora pedagògica cursos PARTICIPA

Nascuda a Artés (Barcelona). Estudia al Conservatori de Música de Manresa i és graduada en el Bachelor de Rítmica Dalcroze al Conservatori de Bellaterra. Paral·lelament realitza els estudis d’Arquitectura Tècnica la Universitat Politècnica de Catalunya.

Actualment resideix a Berlín, on estudia el Grau Superior de pedagogia de la Música i el Moviment a la Universität der Künste de Berlín i imparteix classes de música i moviment per a nadons i infants en diferents centres de la ciutat. A Catalunya, participa activament en la creació i execució de projectes artístics educatius relacionats amb la música i el moviment. Ha realitzat diferents cursos de formació musical a l’Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra i a l’associació Orff-Schulwerk de Finlàndia, entre d’altres. Ha adquirit experiència professional en diferents centres musicals, entre ells l’Aula de Música d’Avinyó, Santa Maria d’Oló, el Conservatori de Bellaterra i l’Escola Luthier de Barcelona. Compagina la tasca musical amb la seva passió per les arts visuals, que treballa de manera autodidacta i li permeten exposar en diverses ocasions les seves fotografies i composicions.

MONTSERRAT VILAR

Fundadora dels Tallers
Fundadora i directora dels Tallers Musicals d’Avinyó del 2002 al 2011

Nascuda a Avinyó (Barcelona). Llicenciada en pedagogia instrumental, especialitat de piano per la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena/ Àustria. Estudis de Pedagogia de la Música i el Moviment Corporal (Rítmica) i postgrau sobre l‘aplicació de la rítmica a l‘escola realitzat a l‘Acadèmia Pedagògica de Viena/Àustria. Diplomada en Magisteri Musical per la Universitat Autònoma de Bellaterra. Ha treballat pel Conservatori de Viena i ha representat la Universitat de Música de Viena durant les Jornades Internacionals de Rítmica de Ginebra/Suissa. Ha estat professora convidada sobre Didàctica en la Pedagogia Instrumental a l‘Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i ha treballat pel govern del Táchira/Veneçuela dirigint cursos de formació continuada per a docents dins del programa músico- social “Qué nota es mi escuela“. Fundadora i directora dels Tallers Musicals d‘Avinyó del 2002 al 2011 juntament amb l’assessorament artístic d’Arnoldo Moreno.

ORGANITZACIÓ

Associació d’Amics de la Música d’Avinyó

L’entitat es va fundar el 9 d’abril del 2005 amb la finalitat d‘impulsar l‘activitat musical al poble d‘Avinyó a través de l‘organització de tallers musicals per promoure l‘aprenentatge musical, organització de concerts, divulgació de diferents tipus de música i organització d‘intercanvis entre diferents grups musicals. Un grup de VOLUNTARIS col·laboren amb l’entitat en tasques de gestió i logística dels Tallers.