SANTI CARETA

Director artístic i coordinador pedagògic programa CREA

Nascut a Avinyó. Estudis superiors a l’ESMuC després d’estudiar a Nova York durant l’any 2004 gràcies a una beca concedida per la Generalitat de Catalunya. Forma part de grups com Astrio, Folk Souvenir, Maria Rodés, Avore o Celeste Alías canta Montserrat Abelló. Paral.lelament combina projectes propis com Els Ocells i l’Stereo amb tasques de producció i direcció musical com Sonets de Joguina per l’Auditori de Barcelona entre d’altres. Durant els últims anys ha actuat a molts dels clubs i festivals del país i ha participat en diverses gires per França, Anglaterra, Alemanya, Noruega, Rússia, Xina, Suècia, Àustria, Marroc…

Compta amb una extensa discografia tant en el món del jazz com en pop- rock i ha participat en formacions com Nonitz amb Lee Konitz, Maria Schneider Big Band, Orquestra Simfònica del Vallès, Marc Parrot, Judit Neddermann, Karol Green, Bruno Oro, Ian Sala, Marcel Casellas, Núria Graham, Brams, At Versaris.…

Crèdits: Patricia Huertas

QUERALT GUINOT

Directora de comunicació i coordinadora de producció

Nascuda a Avinyó/Barcelona. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Vic l’any 2010.
El 2012 finalitza el Diploma de Direcció d’Esdeveniments a la ciutat de Londres on estudia, treballa i resideix. Durant 3 anys va estar treballant a l’agència creativa i de branding Touch of Mojo i al mateix temps col·laborant en projectes culturals a la ciutat londinenca com: “ScreenRebels: cinema sense pantalla.
El 2018 va acabar el Màster en Administració de les Arts i Polítiques Culturals amb mòdul opcional de direcció de projectes musicals a la Universitat Goldsmiths. Durant el 2018-2019 va estar col.laborant amb organitzacions com LIFT (Festival Internacional de Teatre de Londres) i Artangel com a assistent de producció i enllaç d’artistes; i el 2019-2020 com a productora amb el projecte d’art comunitari SPID theatre (treballant on i offline durant la pandèmia). Dins aquests projectes ha treballat amb artistes com: Lola Arias (Argentina), Tyrin Simon (North America), Dries Verhoeven (The Netherlands), Darren O’Donell (Canadà), entre d’altres.
Actualment programa activitats culturals a una petita sala al cor del barri d’Stoke Newington (Londres).
Ha estat vinculada als TeMA des dels seus inicis com a responsable de comunicació des de 2009 i coordinadora general des de 2011. El 2019 assumeix el càrrec de directora de comunicació i coordinadora de producció.
Crèdits: Joan Terol

AINA PLANS

Respondable pedagògica dels programes EXPLORA i PARTICIPA

Nascuda a Artés i resident a Berlín des de l’any 2016, estudia Pedagogia de la Música i el Moviment a la Universität der Künste de Berlín, on treballa com a mentora d’estudiants estrangers i també de suport tècnic al departament de Musikpädagogik. Al març de 2020 és premiada amb la Deutschlandstipendium, beca otorgada pel Ministeri d’Educació i Investigació alemany. Actualment combina la tasca docent amb projectes pedagògics centrats en el multilingüisme d’una banda i en la performance multidisciplinar de l’altra. 
Ha realitzat diferents cursos de formació musical a l’Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra, a l’associació Orff-Schulwerk de Finlàndia i es va graduar en Rítmica Dalcroze al Conservatori de Bellaterra l’any 2015.

ALBA CARETA

Equip creatiu del programa CREA

Alba Careta, trompetista i cantant de jazz nascuda a Avinyó al 1995. Acaba els seus estudis l’any 2019 amb el Màster en Trompeta Jazz al Conservatorium van Amsterdam sota el braç, havent passat per l’ESMuC de Barcelona i el Koninklijk Conservatorium de l’Haia. Des del 2011 ha participat en formacions diverses actives i d’estils molt diferents. Actualment està presentant el segon disc (Alades) amb el seu projecte propi, Alba Careta Group, després de rebre el guardó com a millor disc de jazz pels Premis Enderrock 2019 amb el seu primer treball (Orígens). A més, també forma part de Balkan Paradise Orchestra, la BAO (Barcelona Art Orchestra), OMAC (Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya), Ulls Clucs (Espectacle pedagògic Auditori), Rodrigo Laviña y su combo, Alba Careta & Santi Careta Duo (Espectacle Sons d’un País), Las Albitas… entre molts altres.

Crèdits: Ana Agraz

SEBASTIÀ GRIS

Equip creatiu del programa CREA

Manacor 1994, comença a interessar-se per la música als 13 anys però no és fins als 19 que es trasllada a Barcelona per començar els estudis reglats en interpretació. Allà és on coneix a la gran majoria de músics amb qui treballa actualment, amb menció especial de Magalí Sare, amb la qual han guanyat el concurs de JJMM de Jazz i Música Moderna a Espanya i el SUNS Europe a Itàlia, i amb qui enregistrà el treball A boy and a girl (Microscopi 2020) que actualment estan presentant arreu de la península i a l’estranger.

Crèdits: Alexandra Garzón

MARCEL·LÍ BAYER

Equip creatiu del programa CREA

Nascut a Barcelona l’any 1982, Marcel·lí Bayer és un músic actiu especialment en el terreny del jazz i les músiques improvisades. Toca tota mena de saxòfons, clarinets, flautes i petits instruments electrònics.

Actualment participa en projectes com Albert Cirera i Kamarilla, “L’últim camí de Walter Benjamin” de Juliane Heinemann, “Os Meus Shorts” de Nico Roig i col·labora activament amb els pianistes Josep-Maria Balanyà i Toni Saigi, la guitarrista Amidea Clotet, la cantant Celeste Alías, la saxofonista Cristina Miguel, el poeta Oriol Sauleda. També forma part del col·lectiu barcelonès d’acció sonora Seward i colidera el trio Tàlveg,  juntament amb Ferran Fages i Oriol Roca.

A banda de participar d’una cinquantena d’enregistraments com a sideman, d’entre la seva discografia com a líder destaquen “Nonitz featuring Lee Konitz” (Quadrant Records, 2011), “Les Narrations” (Whatabout Music, 2013) i els seus tres àlbums en solitari: “1680” (Discordian Records, 2014), “Niketchrin” (Creative Sources, 2017) i el recent “La Filatura”, enregistrat en una nau de 800 m2 al Konvent.0 (Berguedà).

Crèdits: Cristina Cubells

SÍLVIA CONSEGAL

Equip creatiu dels programes EXPLORA i PARTICIPA

Sílvia Consegal Ventosa, graduada en Pedagogia a l’Escola Superior de Música de Catalunya, realitza el postgrau en Música, Creativitat i Moviment a la Universitat Ramon Llull. Està cursant l’Orff Certification Program a San Francisco (Califòrnia) i és membre d’Orff Catalunya. Actualment treballa a Xamfrà (Centre de música i arts escèniques per la inclusió social al Raval, Barcelona) i a l’Escola Municipal de Música de Mataró com a professora de música i moviment, música amb nadons, i alhora també com professora de clarinet, llenguatge musical i orquestra. Participant i col·laboradora dels TeMA des dels seus inicis.

RODRIGO LAVIÑA

Coordinador logístic

Mc, beatmaquer, digger, selector, malalt de discos, Lp’s i cooperativista. Bcn 83.

Membre d’Extraño Weys, amb el seu “partner in crime” Patxi Vazili aka Viktor Pizza. Aquest any han editat el seu segon treball Rodrigo Laviña y su combo. Actualment presenta aquest treball amb un conjunt musical ple de referents del panorama local, una bandaza, vaja. 

Enguany també han reeditat Variacions en fu-remoll de la cinquena simfonia inèdita de Roger Linn (2014), la seva primera referència conjunta que es va convertir en un disc de culte perseguit per amants del hip hop de tot el país. 

De 2004 – 2016 amb ”At Versaris” a les veus en aquest combo de rap (amb Pau Llonch i Joan Riera) que ha facturat varis LP’s i demos i han girat arreu a nivell nacional i internacional.

Malalt de discos, forma part del col·lectiu musical “The Rigodonians” com a presentador i selector. Aquest combo de Dj i speaker, ha estat en residència a la sala Apolo, recupera oldies (en format vinil) dels 50’s als 70’s fent la volta al món en 80 discos. Elegant world wide vintage music. 

És soci de La Ciutat Invisible, cooperativa del barri de Sants de Barcelona amb 15 anys de trajectòria, on fa de llibreter.

ALBA RAMÍREZ

Assistent de relació amb els mitjans i xarxes socials

Nascuda a Barcelona, combina tres vessants que l’apassionen: Com a músic, va estudiar el grau professional de trompa al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i és membre de les Balkan Paradise Orchestra; En l’àmbit del management ha cofundat el projecte Diàspora Colab de management i booking d’artistes; Per últim, és estudiant del grau de Comunicació a la Universitat Oberta de Catalunya i ha format part de l’equip de comunicació de projectes com Dinsic Publicacions Musicals, el Gremi d’Editorials de Música de Catalunya o el Festival Esperanzah!, entre d’altres.

MONTSERRAT VILAR

Fundadora dels Tallers
Fundadora i directora dels Tallers Musicals d’Avinyó del 2002 al 2011

Nascuda a Avinyó (Barcelona). Llicenciada en pedagogia instrumental, especialitat de piano per la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena/ Àustria. Estudis de Pedagogia de la Música i el Moviment Corporal (Rítmica) i postgrau sobre l‘aplicació de la rítmica a l‘escola realitzat a l‘Acadèmia Pedagògica de Viena/Àustria. Diplomada en Magisteri Musical per la Universitat Autònoma de Bellaterra. Ha treballat pel Conservatori de Viena i ha representat la Universitat de Música de Viena durant les Jornades Internacionals de Rítmica de Ginebra/Suissa. Ha estat professora convidada sobre Didàctica en la Pedagogia Instrumental a l‘Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i ha treballat pel govern del Táchira/Veneçuela dirigint cursos de formació continuada per a docents dins del programa músico- social “Qué nota es mi escuela“. Fundadora i directora dels Tallers Musicals d‘Avinyó del 2002 al 2011 juntament amb l’assessorament artístic d’Arnoldo Moreno.

ORGANITZACIÓ

Associació d’Amics de la Música d’Avinyó

L’entitat es va fundar el 9 d’abril del 2005 amb la finalitat d‘impulsar l‘activitat musical al poble d‘Avinyó a través de l‘organització de tallers musicals per promoure l‘aprenentatge musical, organització de concerts, divulgació de diferents tipus de música i organització d‘intercanvis entre diferents grups musicals. Un grup de VOLUNTARIS col·laboren amb l’entitat en tasques de gestió i logística dels Tallers.